Om os

Disk Doktoren startede i 1999 som endnu et af mange IT-firmaer. Undervejs i vores arbejde med IT fandt vi ud af, at vi var rigtigt dygtige til at genskabe data, og at der var et stort behov for at få slettede filer tilbage. Derfor laver vi i dag ikke andet end at genskabe data.

Vi er tre personer, der står for at genskabe dine data. Vi bruger et hav af forskellige værktøjer og arbejder med både Windows, Mac & Linux.

Fortrolighed

Selve gendannelsen af data foretages i fuld fortrolighed. To af firmaets ejere er politifolk, som gennem en årrække har beskæftiget sig med IT efterforskning i politiet - herunder gendannelse af slettede data fra diverse medier. Den tredje ejer er ansat i forsvaret.

IT efterforskning

Vi beskæftiger os desuden med IT efterforskning for både private og virksomheder. I samarbejde med kunden undersøges og analyseres en harddisk for de ting, som måtte have interesse for kunden. Det kunne være svig, misbrug af PC, internethistorik, konkurrencelovgivning eller lignende. Disse opgaver udføres efter tilbud - i fuld fortrolighed, og i nært samarbejde med kunden.

Ring til os

Har du spørgsmål eller vil høre, hvad chancerne er for at redde dine data, så ring til os på 71 99 34 37. Vi er klar til at hjælpe dig.

Disk Doktoren har CVR 21545295.

Vi er også på Facebook

Du er også velkommen til at skrive til os på Facebook. Du kan finde os her.

Vi er rigtigt glade for kommentarer derinde og glade for, når vi kan hjælpe folk. Som f.eks. Knud Erik her eller Henrik Hjorth her.

Disk Doktoren anbefaling

Jeg ved, hvordan det føles

Morten Vadskær - ejer af V4D5

På min drømmeferie til Etiopien, Kenya og Tanzania i 2003 kom jeg selv til at formatere hukommelseskortet i mit kamera ved en fejl. Jeg var grædefærdig.

Tænk sig at have mistet 3 ugers billeder fra drømmeferien!

Heldigvis fik jeg så godt som alle billeder gendannet og siden har jeg skaffet rigtigt mange slettede billeder tilbage.

Så vi ved godt, hvordan du havde det, da du opdagede at du havde mistet dine billeder, dit dokument eller hvad du nu mangler.

Vi tager din opgave meget seriøst og erkender vi at vi ikke kan lave det, så giver vi dig besked med det samme og gerne med forslag til andre, der kan hjælpe dig.

Morten Vadskær

-Datamatiker & Disk-Doktor